Skip to main content
home-page

Tweede bijeenkomst buurtanalyse

19-05-2022

Op donderdag 5 mei organiseerden we de tweede bijeenkomst van het traject in Boseind. Dit was een vervolg op de toelichting van de buurtanalyse die we op 20 oktober hielden. Tijdens deze tweede bijeenkomst was het de bedoeling om dieper in te gaan op de thema’s: openbare ruimte, zorg en aandacht en ontmoeting en verbinding. Met 8 deelnemers zoomden we in op het thema ‘openbare ruimte’ omdat hier hun voorkeur lag. Het verslag is een verzameling van de ideeën en actieplannen die uit deze groep voortkwamen. Het verslag vind je hier.

Presentatie buurtonderzoek

25-10-2021

Op woensdag 20 oktober gaven we de aftrap voor het traject in Boseind met een infomoment en een brainstormsessie in O.C. De Kentings. Een 40-tal enthousiaste Boseindenaren kwamen samen om te luisteren naar de presentatie van de buurtanalyse.Daarna gingen we in gesprekstafels dieper in op de thema’s 'openbare ruimte', 'zorg en aandacht' en 'ontmoeting en verbinding'. Het werd een creatieve avond waarop veel ideeën werden verzameld! Het verslag van de avond vind je hier. Tijdens een vervolgbijeenkomst willen we deze ideeën samen met jou verder uitwerken. Omwille van de stijgende coronacijfers bekijken we nog wanneer deze zou kunnen doorgaan.

Meer nieuws & activiteiten

Doe je mee?

Wil je van Boseind graag een dorp maken waar het goed wonen is en waar iedereen zich thuis voelt, neem dan contact op met buurtzorgregisseur Lode.

Ik neem contact op