Lancering bevraging renovatie gemeentehuis Kerkplein

Tot zondag 7 februari kan je meedenken over de renovatie van het gemeentehuis aan het Kerkplein tot een gebouw dat onderdak biedt aan de gemeenteraad, het ceremonieel gebeuren, een moderne centrale bibliotheek en een Huis van het Kind. 

Het gemeentehuis aan het Kerkplein is nu nog een werkplek voor een aantal gemeentediensten maar daar gaat verandering in komen. Na de verhuis van de diensten, wordt het gebouw helemaal heringericht. De gemeenteraden en allerlei ceremoniële gelegenheden zullen er dan plaatsvinden, maar je zal er ook het Huis van het Kind én de nieuwe bibliotheek vinden.

Het wordt een leuke plek van ontmoeting voor alle leeftijden en een plek om inspiratie op te doen. Hoe je zo’n plek dan precies inricht, daarvoor gaan we in gesprek met verschillende groepen mensen, maar we willen ook jouw mening kennen via deze enquête. Welke sfeer moet het gebouw uitstralen, welke functies vind je er belangrijk, waar moeten we aandacht voor hebben? Om je al een idee te geven, tonen we je enkele inspirerende foto’s waarover je je mening mag geven.

Met jullie antwoorden gaan wij dan aan de slag om er een huis van te maken waar elke Peltenaar met plezier komt.

Denk jij ook mee na? Vul dan hier de bevraging anoniem in. Ze duurt een 10-tal minuten en je helpt er ons mee om het gebouw helemaal af te stemmen op hoe de Peltenaar het wil.