Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Feedback schetsontwerp

Ergernis: pak eerst het ondergronds verval aan! Riolering en waterleiding 1e prioriteit.

Behouden

Het groen, indien het onderhouden wordt. De bomen mogen het zonlicht van de appartementen niet wegnemen. voldoende vuilnisbakken, en dat het geen plaats wordt enkel voor hangjongeren en drugshandel.

Veranderen

Aantal parkeerplaatsen!! Graag inzage van die studie. Die 50 gaan ingenomen worden door bewoners. Mensen moeten dan ver sleuren met hun vleeswaren, en eten...slechte zaak voor de kleine slachter, broodjeszaken, en andere kleinhandel! Naar de toekomst moeten er juist nog meer parkeerplaatsen voorzien worden... bevolkingsdichtheid met al die appartementsblokken ....Werd er rekening gehouden met de talrijke niet ingeschreven allochtonen die hier toch verblijven, en overal zeer asociaal parkeren? Het is toch niet de bedoeling dat we straks dagelijks ondergrondse parking gaan moeten betalen voor onze kinderen, omdat iedereen zijn auto in onze straat parkeert??? Voor meer groen in het centrum zou ik zeggen; minder dicht bebouwen!

Toevoegen

Groter wateropvangbekken. Niet fietsen door het park. Politie in het straatbeeld, en toepassing van de wet bij overlast.
0