Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Feedback schetsontwerp

Het lijkt een logisch ontwerp. Dank hiervoor.

Behouden

Inplanning van parking en groene zone. Parking is momenteel voorzien in rechthoekig deel wat het meest efficient en logisch is.

Veranderen

Parkeerplaatsen ruimer maken. Op nieuw ontwerp zijn ze te smal. Zeker omdat verwachte gebruiker ofwel gehaast is (pakjes post, krantenwinkel e.d.) of op leeftijd (groot deel van omstaande bewoners zijn bejaarden). En het volume van de actuele wagens wordt er helaas ook niet kleiner op .. Zeker ook aandacht geven aan voldoende elektrische laadpalen. Neem als gemeente het goede voorbeeld en durf vooruitstrevend te zijn hierin. Dit is de toekomst. Toevoeging van goede fietsenrekken.

Toevoegen

Bomenrij ter hoogte van Broesveldstraat is zeker zinvol omdat zo het zicht op de blikke dozen (parking auto's) wat verdoezeld wordt. Tegelijk mag de bomenrij zeker niet te hoog worden omdat op die manier het weidse zicht op het groene plein belemmerd wordt met een gesloten gevoel voor de omwoners als gevolg. Troeven van groene open ruimte en rust, waarover het plan beschikt, zeker veel aandacht geven. Voldoende comfortabele zitplaatsen voorzien, banken, uit duurzame materiaal en een esthetisch look. Verhoogt de levenskwaliteit.
0