Fase 1: bevraging Plan voor Pelt
19/04/2019
Fase één
Fase 2: peiling in de diepte
19/05/2019
Fase twee
Fase 3: verwerking resultaten
16/06/2019
Fase drie

Plan voor Pelt

Hoe ziet jouw Plan voor Pelt er uit? Heb je grootse plannen of kleine ideeën die de toekomst van onze gemeente meer kleur kunnen geven? Of zijn er zaken die je anders wil zien? Dingen die volgens jou dringend aangepakt moeten worden? Wij zijn benieuwd naar jouw suggesties.

Onder de noemer Plan voor Pelt is op 19 april een ambitieus participatieproject van start gegaan. Met een grote buurtbevraging wil het gemeentebestuur te weten komen wat jij belangrijk vindt. Iedereen die in Pelt woont, werkt, onderneemt of naar school gaat kreeg de kans om een korte enquête in te vullen. De enquête werd afgerond op zondag 19 mei. Midden juni zullen de resultaten van de enquête hier ingekeken kunnen worden.

We gaan nu een verdiepende fase in en zullen op 16 juni tijdens onze Toekomstdag samen denken en dromen over de toekomst van Pelt. Je kan samen met bestuurders en medewerkers Plannen voor Pelt smeden. We nemen de tijd om naar elkaars ideeën en noden te luisteren.

 

Iedereen is welkom op deze Toekomstdag. Om praktische redenen is inschrijven verplicht. Je kan je gegevens hier achterlaten.

 

We hopen van harte je dan te komen verwelkomen!