Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Online samenkomen

We maken iets uitzonderlijks mee. Door de coronacrisis mogen we enkel in kleine bubbels bij elkaar komen. We moeten fysiek afstand houden van elkaar. De meeste activiteiten worden geschrapt. De zomervakantie zullen velen van ons in eigen land en in eigen huis doorbrengen.

Misschien vraag je je af wat de toekomst brengt, of wat er wel nog mogelijk is. 
Misschien word je niet vrolijk van die lege agenda, van het schrappen van activiteiten waar je zo naar uit keek.

Vooruit kijken

Hoe zorgen we ervoor dat we ook in deze tijden samen bouwen aan een dorp waar het goed leven is. Een dorp waar iedereen zich thuis voelt. Een dorp waar je je voor wil inzetten omdat het jouw dorp is. Een dorp waar we zorgen voor elkaar.

We willen jullie helpen bij het nadenken over en opstarten van kleine, tijdelijke acties. Acties waar je zelf gelukkig van wordt en die iets op gang kunnen brengen in je buurt.

We kunnen niet fysiek samen komen. Gelukkig zijn er heel wat digitale tools die ons helpen om online samen te komen.

Online samenkomen

We nodigen jullie uit om online samen te komen op woensdagavond 10 juni. We zorgen er voor dat alles in goede banen wordt geleid. 

Wanneer? Woensdag 10 juni om 20 uur. Onthaal vanaf 19.55 uur.
Testsessie Zoom: 19.30 uur. Voel je je wat onzeker rond het werken met Zoom en/of is het de eerste keer dat je met Zoom werkt, kom dan 30' voor de start van de samenkomst naar de testsessie (zelfde link als de samenkomst). We overlopen met jullie de belangrijkste mogelijkheden en testen samen enkele dingen uit zoals het aan en af zetten van je geluid en video.
Wie? Alle inwoners van Overpelt-Fabriek, zowel de Tuinwijk als de straten rond Molenheide, Dorperheide, richting Houtmolen.
Waar? Via de online toepassing Zoom. Klik de avond zelf op deze link om deel te nemen: https://us02web.zoom.us/j/85705225149?pwd=QzA4Mjd5cStmUVRyWFdtR3Azcm1QQT09

Veelgestelde vragen

Welke digitale tools gebruiken jullie?

Ik vind het spannend om zo'n online sessie binnen te gaan. Hebben jullie tips?

Online samenkomen is toch niet hetzelfde als in het echt.

Deel op facebook
Deel op twitter