Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Project 'Mobilab - Pelt op de pedalen' gaat van start met enquête

Fietsen is gezond, duurzaam en vaak even snel of misschien wel sneller dan de wagen. Daarom wil gemeente Pelt fietsen binnen haar gemeente verder stimuleren en aantrekkelijker maken.

Binnen de meerjarenplanning zetten we in op het wegwerken van knelpunten op vlak van de fietsinfrastructuur. Daarnaast we willen met Pelt nog een stapje verder gaan.

Bevraging

Via een bevraging willen we een zicht krijgen op enerzijds de fietsgewoonten van de Peltenaar en anderzijds welke acties de gemeente kan doen om de Peltenaar vaker op de fiets te krijgen, zoals luxe-fietsenstallingen, een deelfietsensysteem of lockers aan trein- en busstations.

Jouw mening kan ons helpen om hier een beter zicht op te krijgen en zo de Peltenaar nog vaker te laten fietsen! Woon je in Pelt of kom je vaak in Pelt, vul dan zeker deze vragenlijst in. Onder de deelnemers aan deze enquête verloten we mooie fietstassen en een Garmin fiets-GPS.

Vervolg

Na de enquête zetten we het participatietraject verder met workshops waarin we met burgers samen de ideeën uit de enquête verder uitwerken én uitvoeren. Goesting om mee te werken aan de workshops? Laat je gegevens achter in de enquête.

 

Deel op facebook Deel op twitter