home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Bevraging 522 keer ingevuld

In de laatste week van januari lanceerden we een bevraging over de renovatie van het gemeentehuis aan het Kerkplein tot een gebouw dat onderdak biedt aan het ceremonieel gebeuren, een moderne centrale bibliotheek en een Huis van het Kind.

De bevraging werd op een 2-tal weken tijd ingevuld door 522 inwoners van Pelt en de buurgemeenten en leverde zo een schat aan informatie op over de verscheidenheid aan meningen bij dit project. Benieuwd naar de resultaten? De analyse van de antwoorden kan je hier bekijken.

Tussen midden januari en begin februari werden bijkomend drie workshops georganiseerd met medewerkers van de bibliotheek en gezinsondersteunende diensten; gebruikers van de bibliotheek en vrijwilligers van Wiegwijs (vroegere Kind & Preventie); en tenslotte kinderen. De workshops boden de kans om diepgaander in gesprek te gaan over het project.

Al deze input werd bezorgd aan SCOOP architecten, die hiermee aan de slag gaan om een eerste ontwerpschets uit te werken. Zo bouwen we samen met jullie aan een huis waar alle Peltenaren met plezier naartoe komen.

Deel op facebook
Deel op twitter