Jeugd in Pelt live

Hoe is het in 'uw kot'?

Het zijn uitdagende tijden. Iedereen moet zoveel mogelijk thuis blijven. Je kan niet naar school, niet afspreken met je vrienden, geen familie zien of naar activiteiten van je vereniging gaan, ...

Wij van gemeente Pelt willen graag horen hoe het met je gaat. Hoe is het 'in je kot'? Ben je bezorgd? Verveel je je? Heb je zin om er op uit te trekken? Waar kijk je naar uit?

Jeugd in Pelt

We zijn ook heel benieuwd wat jij, als Peltse jongere, van onze gemeente vindt. Wat vind je goed? Wat kan er beter? Welke ideeën heb jij om onze gemeente nog meer op maat van jongeren te maken?

Online bijeenkomst

Om goed naar jou en anderen te luisteren, willen we zoveel mogelijk Peltse jongeren samen brengen. Omdat de boodschap 'Blijf in uw kot' is, willen we online met jullie in gesprek gaan. Om dit zo goed mogelijk voor te bereiden lanceerden we de kleine 'Blijf in uw kot'-enquête in te vullen.

Uit jullie massale antwoorden leerden we dat er veel interesse is om online samen te komen. We organiseerden daarom drie online bijeenkomsten, telkens voor een andere leeftijdscategorie. 

  • 16 tot en met 19 jaar: vrijdag 24 april van 20 tot 21.30 uur
  • 20 tot en met 25 jaar: zaterdag 25 april van 20 tot 21.30 uur
  • 12 tot en met 15 jaar: woensdag 29 april van 14 tot 15.30 uur

Heb je de online bijeenkomsten gemist en wil je graag samen met andere jongeren onze gemeente nog meer op maat van jongeren maken? Neem dan contact op met onze jeugdconsulent via lize.pinxten@gemeentepelt.be

 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de online bijeenkomst? Welke onderwerpen kunnen aan bod komen?

Ik vind het spannend om zo'n online sessie binnen te gaan. Hebben jullie tips?

Ik hoor niet tot de doelgroep van de bijeenkomst. Mag ik toch eens komen piepen uit nieuwsgierigheid?

Welke digitale tools gebruiken jullie?

Heb je nog een vraagje, contacteer ons via participatie@gemeentepelt.be