Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Werkgroepen

Tijd voor actie!

De ideeën van het onderzoek en het startmoment willen we samen met jou uitwerken.
We starten daarom met werkgroepen. Iedereen is welkom om mee te doen.

Team Zorgzaam Grote Heide

Een buur biedt praktische hulp of gezelschap aan een andere inwoner. Enkele boodschappen doen, helpen met de smartphone, samen koffie drinken of gewoon even horen hoe het gaat. Meer hoeft het niet te zijn. Zo maken we van Grote Heide een zorgzaam dorp, waar ‘buurtgezellen’ oog voor elkaar hebben en elkaar helpen.

Team buurtkrantje

Het is fijn om te weten wat er reilt en zeilt op de Grote Heide. Met een buurtkrantje willen we oudere en nieuwere  Grote Heidenaren informeren over het rijke aanbod van het verenigingsleven of andere activiteiten in Grote Heide. Heb je een vlotte pen, ben je een goede grafische vormgever of heb je inspiratie over mogelijke onderwerpen en thema’s? Sluit je dan aan bij dit team.

Green Team

Met het Green Team willen we nadenken over hoe we de Grote Heide nog groener kunnen maken.  Misschien heb je een idee over groen in het straatbeeld of voorzieningen voor fietsers en wil je ook enkele dingen mee in gang zetten? Sluit je dan zeker aan bij het Green Team!

Team dorpsactiviteit

Grote Heide is een bruisende gemeenschap. We willen graag bekijken hoe we de elke inwoner kunnen laten deelnemen aan de activiteiten. Heb je een idee voor een nieuwe activiteit voor het hele dorp? Laat dan zeker van je horen in dit team.

Wil je graag meedoen of wil je meer informatie? Neem zeker contact op!

Deel op facebook
Deel op twitter